Contacteer ons
Xia

Telefoonnummer : 13632524786

ShenZhen Jinling Electronics Co.,Ltd

Fabrikant met professionele geïntegreerde solutions&connectors

 

  • companyPics.title0
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken JiLN Aantal werknemers 100~1000
Jaarlijkse omzet 30000000-45000000 Opgericht Jaar 2004
Export pct 70% - 80%
Inleiding

Bedrijfprofiel:

De Elektronikaco. van Shenzhenjinling, Ltd werd opgericht in 2004, gelegen in Yusheng Industrial Park, Bao'an-District, Shenzhen. Het fabrieksgebied meer dan 20.000 vierkante meters, heeft momenteel 8 productiebasissen, Jinling-is de Elektronika een nationale high-tech onderneming, met een hoogst bekwaam productr&d team en beheersteam, en meer dan 70 octrooien voor onafhankelijke productinnovatie, R&D en productie. Het bedrijf heeft de samenwerking tussen bedrijven uitstekende technologie van Taiwan, hangen wij altijd het ontwikkelingsbeleid van specialisatie en automatisering aan, hebben de ingevoerde volledige reeksen van geavanceerd productie en het testen materiaal van Japan, Duitsland en Taiwan.We de geïntegreerde diensten van R&D en productie, van de productenontwikkeling van plastiek en hardwareterminals, precisie het plastic injectie vormen en de hardwareponsen van de hoge snelheidsprecisie, het eind galvaniseren en automatische assemblage van producten gerealiseerd.
Ons Bedrijf heeft overgegaan: IATF16949 en ISO9001-2015-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, van de van de het beheersysteem certificatie, schakelaar en kabel van ISO14001-2015 de milieuproducten hebben de de veiligheidscertificatie van Verenigde Staten UL, UL Nr. overgegaan: E362810&E472355, eindblokken UL nr.: E484895, hebben TUV ook certificatie en Ce-certificatie. De hoofdproducten omvatten: Speld header&female kopbal, Ronde speld header&female kopbal, Eindblokken, Vlakke kabels, de flexibele kabels van FFC, Vakje header&ejectorkopbal, Machtscontactdozen, SATA, SCSI, DIN41612, PLCC, IDC, BTB-schakelaars, de schakelaar van de Kaartrand, de reeksproducten van Simkaarthouders enz. meer dan 60.000 productspecificaties. De producten worden wijd gebruikt in industrieel en vermogenssturing, elektronische communicatie, veiligheid, het LEIDENE kristalvertoningen van photoelectric.liquid, omschakelaars, industriële automatisering, servosystemen, Internet van dingen, medische instrumenten, automobielelektronika, computermotherboards, printers, elektronisch speelgoed, diverse soorten de elektronika van de consument, elektrische apparaten en andere industrieën.
Wij die klanten van hoogstaande en best-prijsproducten ernaar streven te voorzien. Gebruikt wetenschappelijk beheer en geavanceerde kwaliteitscontrolemethodes om ononderbroken updates en herhalingen van onze producten te bevorderen, dagelijkse productiecapaciteit meer dan 4 miljoen om de vraag van binnenlandse en buitenlandse markten te ontmoeten.
De „schitterende Bergen en de Rivieren, kijken aan de toekomst“ „锦山河, 凌未来“ Jinling-de Elektronika heeft " integriteit, dankbaarheid, en verantwoordelijkheid " bedrijfsfilosofie, en hangt altijd eerst het commerciële beleid van „kwaliteit aan, klant eerst, voortreffelijkheid, en het wederzijdse voordeel“, volgt altijd de richtlijn van ons de dienstconcept " snel, nauwkeurig, nadenkend, zorgvuldig, uiterst nauwgezet, aandachtig“, bevestigend de collectieve opdracht van „het creëren van waarde voor klanten, het creëren van winsten voor de onderneming, en het creëren van geluk voor werknemers“, geleidelijk, striding naar de glorierijke toekomst!

 

 

Ons bedrijfsconcept: integriteit, dankbaarheid en verantwoordelijkheid.

Onze bedrijfsstrategie: kwaliteit eerst, klant eerst, voortreffelijkheid, het teamwerk!

Onze de dienstfilosofie: attente snelheid, nauwkeurig, zorgvuldig, uitvoerig, vol overgave.

Onze bedrijfsopdracht: creërend waarde voor klanten, die winsten voor aandeelhouders creëren, die geluk voor werknemers creëren.

 

 

Geschiedenis

In Juli van Co van 2004.Shenzhen Jinling Electroincs, werd Ltd gevestigd in Xixiang Bao'an, Shenzhen.

In Juni 2005, ging ISO9001 over: 2015quality beheersysteemcertificatie en ISO14001: milieu het beheersysteemcertificatie van 2015.

In Maart 2006, de Isolatieco. van Shenzhen Kete, werd Ltd gevestigd in Shiyan, Bao'an, Shenzhen.

In 2007 het het merkhandelsmerk van „JILN“ registreerde.

In Januari 2008, win het „Nationale Kwaliteits Betrouwbare die Product „door van het het Merkproduct van China de Beroemde commissie van de de marktbescherming met certificatie Nr wordt toegekend.: Zx-01553.

In April 2008,“ Groen Product“ wordt toegekend door het Internationale Groene Beheerscomité met certificatie Nr dat.: Gp-031928

In Mei 2008, werd de Galvaniserende workshop van Shenzhen Jiahongtai gevestigd, gespecialiseerd in ononderbroken plateren voor SQ speld en terminals.

In November 2008, verkreeg het bedrijf drie productoctrooien en schatte als uitstekende onderneming in Shenzhen.

In December 2009, Co. van de de Elektronikatechnologie van Shenzhen Jiling, werd Ltd gevestigd in Guangming Changzhen, gespecialiseerd in vormontwikkeling en injectie het vormen.

In Augustus 2010, de Elektronikaco. van Dongguan Qinteng, werd Ltd gevestigd in Humen Dongguan, die zich bij productie en de verwerking van kabels concentreert.

In 2011, werd het ERP beheersysteem volledig geïntroduceerd.

In Oktober 2011 Internationaal (Hong Kong) Co., van JILN, werd Ltd gevestigd en verkrijgt de rechten van zelfimport&export.

In September 2012, het belangrijkste product met inbegrip van Speldkopbal, Vrouwelijke kopbal, Eindblokken, Vakje kopbal, Uitwerperkopbal en IDC, Machinaal bewerkte speld, DIN41612, hebben de Vlakke Kabelreeksen Amerikaanse UL-veiligheidscertificatie overgegaan. (UL NR.: E362810/UL NR.: E472355/UL NR.: E484895)

In November 2013, opstelling FFC en vlakke kabelsafdeling.

In Augustus 2014, ging 3C-certificatie over en registreerde binnen overzee het handelsmerk van „JILN“.

In December 2014, won ons bedrijf zeven productoctrooien, ging de Hi-tech ondernemingen van over shenzhen en kreeg het certificaat tegelijkertijd van eer.

In Juni 2015, is JILN de vice-voorzitter van shenzhen schakelaarvereniging en bereikte de „goed geloofsonderneming“

In Juli 2016, werd het UL gemachtigde laboratorium gevestigd.

In Oktober 2016, won de titel van de waardevolste leverancier van de hoogste tien LEIDENE vertoningsondernemingen en verkreeg het certificaat van eer.

In Mei 2017, ging IATF16949-systeemcertificatie over.

In Juni 2017, wij opstellingsjinling Industrieterrein in Qingxi Dongguan.

In Augustus 2017, toegekend titel van Nationale High-tech Onderneming met certificatie nr.: GR2017 4420 1012.

In Augustus 2018, eindblokken overgegaane TUV certificatie.

In Oktober 2018, werd toegekend de Shenzhen-Integriteitsonderneming, certificatie Nr.: 00390.

In December 2018, werd het toegekend als Eminente Onderneming en ondervoorzitter van Cixi·Shenzhenkamer van koophandel.

In Februari 2019, verkreeg de Nationale Certificatie van het Intellectuele eigendombeheersysteem met certificatie nr.: 18119ID0359ROM.

Dienst

Onze diensten

 

1. Gespecialiseerd in PCB-schakelaars meer dan 15 jaar.
2. Meer dan 10 jaar de ervaren van de Ingenieurssteun OEM&ODM orde.

3. Al vormen, het bewerken en het galvaniseren binnenshuis voltooide processen die stampling,

4. Het snelle van de de hulpklant van de leveringsdiensten van het satifisfactiontarief bereik 99%.
5. Samenwerking met FCI, Phoniex, Samsung, SIEMENS, PHILPS, OMRON meer dan 5 jaar.
6. Snelle levering (3-5 het werkdagen), kleine MOQ (100pcs).

7. De hoogtekwaliteit, ervaren rijken, de uitstekende dienst zal uw betrouwbare specialist van de schakelaaroplossing zijn.

8. Gebruikt in de meesten van huistoestellen, computer, PCB, LCD, TV
9. Onze fabriek heeft over decennia vervaardigend ervaring.
10. Wij kunnen klanten van meer dan 10 soorten en 60.000 verschillende delen van specificatieschakelaars voorzien.

Ons Team

Om hoogte te verstrekken - kwaliteit en beste prestaties-aan-prijs verhouding producten van klanten, hebben wij geïntegreerde productie van de plastiek en hardwareterminals, ontwerp en ontwikkeling van vorm, precisie het plastic uitwerping vormen en de hardwareponsen van de hoge snelheidsprecisie, en automatische assemblage van de producten, aan implementatie van one-stop productie en de dienst gerealiseerd.